Case Study Detail
Language: Swedish
 

ERCO: ERCO:s produktion kännetecknas av flexibilitet genom intelligent automatisering
 

Company:
 Erco
Sector:
 Manufacturing


ERCO är specialiserat på tillverkning av program- och maskinvara för arkitektonisk ljussättning. ”Vi säljer i första hand ljus, inte ljuskällor” – Detta synsätt sätter det immateriella ”ljusinnehållet” före den fysiska maskinvaran och har varit ett varumärke för ERCO under många år. Därför kallar sig företaget för: ERCO – ljusfabriken.

ERCO har sitt säte i Lüdenscheid, en traditionell industristad i hjärtat av Tyskland. Merparten av de mer än 1 000 anställda arbetar inom utveckling, produktion, försäljning och administration och den övriga personalen arbetar vid de andra filialerna och i mässhallar över hela världen. ERCO:s fabrik består av prisbelönta industrilokaler som är ett levande uttryck för företagskulturen. Varje dag lämnar tusentals ljuskällor företaget och skickas till byggnader i alla världsdelar. Alla ljuskällor överensstämmer med säkerhetsbestämmelserna för respektive användarland. Tillverknings- och testrutinerna är föremål för strikt certifierade standarder som garanterar lång produktlivslängd.

ERCO:s produktion präglas framförallt av flexibilitet: tack vare intelligent automatisering, samt ytterst välutbildad och mångsidig personal, kan produktionen snabbt ställas om för att motsvara kundernas behov och krav. I ERCO:s laboratorier utvecklas nya tekniker som t.ex. digital styrlogik eller LED-teknik för att produkterna ska vara attraktiva.

ERCO P3, det automatiska höglagret för lastpallar är en glaskonstruktion av olika sektioner. Lagret är själva navet i de omfattande logistiksystemen.

 

read the full case study >>
(external link)
  
  
Consult TGW Case Study in:
Chinese Danish English French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish Turkish

 

Other Case Study of
TGW
in Swedish: