Case Study Detail
Language: Danish
 

CARIBOU COFFEE
 

Company:
 Caribou Coffee
Sector:
 Forbrugsvarer


Virksomhed
Grundlæggerne John and Kim Puckett blev under en tur til Denali National Park i Alaska inspireret til at åbne Caribou Coffee, som var det første større amerikanske kaffehus til at servere 100 % Rainforest Alliance Certified™ kaffe og espresso. Mens hovedkvarteret og kafferisteriet er i Minneapolis, omfatter placeringerne nu USA og over et dusin internationale markeder.

Problem
Caribou styrede sin forsyningskæde med regneark, hvilket begrænsede virksomhedens evne til at måle efterspørgslen og bevæge sig ud over de fundamentale genopfyldningsaktiviteter. Forsyningskædeteamet havde brug for en mere nøjagtig synlighed til at blive mere effektiv, tilpasse lageniveauer og opretholde kundeservicen, efterhånden som produktsalget øgedes.

Løsning
Ved at anvende Logility Voyager Solutions gik Caribou Coffees forsyningskædeteam helt fra månedlig til ugentlig efterspørgselsplanlægning og prognosticering. De har tredoblet antallet af SKU'er og lanceret en række nye produkter, samtidig med at øge væksten på både nationale og internationale markeder. Teamet har forbedret sin reaktionstid, lageromsætninger og kundeserviceniveauer.

 

read the full case study >>
(external link)