Case Study Detail
Language: Danish
 

FISHER SCIENTIFIC
 

Company:
 Fisher Scientific
Sector:
 Biovidenskab, Engrosdistribution


Virksomhed
Fisher Scientific International, Inc. er en førende leverandør af produkter og serviceydelser til videnskabsmiljøer. Fisher letter forskningsresultater ved at forsyne forskere og klinikere på laboratorier verden over med de værktøjer, de har brug for. Kunderne omfatter farmaceutiske og biotekniske virksomheder; læreanstalter og universiteter; medicinske forskningsinstitutioner; hospitaler; reference- og kvalitetskontrol, processtyring samt forsknings- og udviklingslaboratorier inden for mange forskellige industrier; regeringer og førstehjælpsydere.

Problem
Fisher Scientific ønskede at forbedre lagerstyringen og at kunne justere sin produktportefølje bedre for at forbedre kundeservicen.

Løsning
Fisher Scientific reducerede lageret med 5 millioner dollar i de første 24 driftsmåneder, mens både indtjenings- og kundeserviceniveauer øgedes i løbet af den samme periode. Virksomheden benytter Logilitys kompetencer til styring af ydeevne for at forbedre sin generelle effektivitet og undtagelsesvist aktivere styring.

 

read the full case study >>
(external link)