Case Study Detail
Language: Danish
 

POTLATCH CORPORATION
 

Company:
 Potlatch Corporation
Sector:
 Forbrugsvarer, Proceskemikalier/kemikalier


Virksomhed
Potlatch er en diversificeret træ- og papirvirksomhed, der driver 600.000 hektar skovland i Arkansas, Idaho, Minnesota og Oregon, som leverer råmaterialer til virksomhedens træprodukter, herunder krydsfiner, spånplader og tømmer. Virksomheden fremstiller blegede produkter af kraftcellulose og karton. Den producerer også detailpapirprodukter som f.eks. duge, håndklæder og ansigtsservietter af privat mærke og butiksmærke.

Problem
Potlatch kunne ikke længere klare sine transportudfordringer med gammeldags manuelle processer og et simpelt forældet fragtsatssystem til forsendelser. Med et komplekst transportmiljø med mange transportmåder, herunder tog, vognladninger, mindre lastbiler, pakkepost, skib, pram og intermodal transport, havde Potlatch brug for et pålideligt, komplet transportstyringssystem, der helt kunne automatisere virksomhedens transportplanlægning og udførelsesprocesser samt reducere transportudgifterne.

Løsning
Potlatch implementerede Logility Voyager Transportation Planning and Management™ og øgede på dramatisk vis synligheden til transportsatser og historiske forsendelsesoplysninger, herunder omkostningsoplysninger og nøglepræstationsindikatorer for vognbaner, transportfirmaer og omkostningssporing pr. tusind mil; muliggjorde direkte betaling (selvfakturering) for 99 % af forsendelserne; implementerede en realtidsgrænseflade til mange ordresystemer; understøttede EDI-fakturering af togforsendelser; muliggjorde opsigelig realtidssatssætning for alle måder, herunder regel 11; samt sørgede for intranetbaseret rapportering, der gjorde det muligt for brugere at kontrollere rapporter.

 

read the full case study >>
(external link)