Case Study Detail
Language: Danish
 

PPG INDUSTRIES, LTD.
 

Company:
 PPG Industries, Ltd.
Sector:
 Proceskemikalier/kemikalier


Virksomhed
PPG Industries, der blev etableret i 1883, fremstiller beskyttende og dekorative belægninger, tætningsmidler, klæbemidler, produkter til forbehandling af metal, fladt glas, fabrikeret glas, produkter med endeløse glasfibertråde og industri- og specialkemikalier – inklusive fotokrome øjenlinser, optiske monomerer, silikaer og finkemikalier.

Problem
PPG Industries betjener i titusindvis af karrosseriværksteder og autolakerere via distributører i over 100 lande, der reparerer 30 millioner vogne om året. PPG havde brug for et system, der kunne behandle nøgleproblemer i forsyningskæden, herunder mangel på synlighed gennem hele forsyningskæden, med hvert land drevet individuelt og hvert produktionsanlæg drevet selvstændigt; ringe kundeservice for eksportmarkeder; lange gennemløbstider; og stort lager med de forkerte produkter.

Løsning
Med Logility Voyager Solutions™ opnåede PPG Industries en lagerreduktion på 20 % og forbedrede produkttilgængeligheden til 98 % i UK og mellem 85 og 100 % i andre dele af Europa. "Det vigtigste for vores forretning er, at gennemløbstiderne blev reduceret med 50 %, og for første gang kunne vi give vores leverandører detaljerede oplysninger om deres præcise krav," udtalte Melanie Godfrey, der er forsyningskædeleder i PPG Industries.

 

read the full case study >>
(external link)
  
 
 
Other Logility case studies (in Danish) in Proceskemikalier/kemikalier sector/industry: