Case Study Detail
Language: Danish
 

RED WING SHOE COMPANY
 

Company:
 Red Wing Shoe Company
Sector:
 Forbrugsvarer


Virksomhed
Red Wing Shoe Company er specialiseret i fod- og arbejdstøj, der kan tåle forhold over hele verden, fra oliefelter i Mellemøsten til majsmarker i Midtvesten. Det er detailnetværk, forhandlernet og direkte ejede butikker, der betjener de hårdest arbejdende forbrugere i verden.

Problem
Prognoser styret på typeniveauet afviger ofte meget fra SKU-niveauet og skaber skepsis hos leverandører, som ændrede deres månedlige produktionsplaner til at afspejle deres vurdering vedrørende den rette SKU-niveaublanding.

Løsning
Red Wing Shoes investerede i deres forsyningskædes medarbejdere, proces og teknologi, herunder APICS-certificering lige så vel som implementering af Logility Voyager Solutions™. Kun fire måneder efter at have introduceret Logility Voyager Solutions reducerede Red Wing, sammen med sine leverandører og detailhandlere, lageret på tværs af netværket, øgede opfyldningsraterne, afkortede gennemløbstiderne, skar tiden for deres salgs- og driftsplanlægningsproces ned til det halve og forbedrede prognosenøjagtigheden med 30 %.

 

read the full case study >>
(external link)