Case Study Detail
Language: Swedish
 

HAMA: Hama kände förtroende för TGW:s högkvalitativa mekaniska utrustning och pris-/prestandaförhållande.
 

Company:
 Hama
Sector:
 E-Commerce


Hama GmbH & Co KG i Monheim i Tyskland har mer än 50 års erfarenhet som ledande tillverkare inom tillbehörsbranschen. Företagets sortiment och kapacitet har expanderat kontinuerligt med hjälp av den senaste tekniken i kombination med hängivenhet. Idag är Hama en av de ledande tillverkarna inom tillbehör för fotografering, video, ljud, datorer och telekommunikation med ett sortiment på mer än 16 000 produkter och ca 2 000 anställda i varje världsdel.

Alltsedan företagets etablering har kvalitetshöjande, toppmodern teknik varit en ledande princip i företagsfilosofin. Som exempel på detta valde Hama att installera ett avancerat logistik- och distributionscenter 1997. Centret innehåller ett helautomatiskt höglager som sätter en ny standard i fråga om teknisk utrustning och leveransservice.

Hama samarbetade med sin gamla planeringspartner Pierau vid utbyggnaden av reservdelslagret och fastnade för TGW Mechanics högkvalitativa mekaniska utrustning och pris-/prestandaförhållande. Systemet sticker ut för sitt intelligenta materialflöde och sin godsförsörjning med maximal effektivitet.

 

read the full case study >>
(external link)
  
  
Consult TGW Case Study in:
Chinese Danish English French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish Turkish

 

Other Case Study of
TGW
in Swedish: