Case Study Detail
Language: Swedish
 

SOFT-CARRIER: soft-carrier har automatiserat sitt logistiksystem för godsmottagning, lagerhantering, plockning och avsändning
 

Company:
 soft-carrier
Sector:
 E-Commerce


soft-carrier Computerzubehör GmbH är en europeisk specialdistributör för kontorsartiklar och IT-tillbehör. Produktsortimentet innefattar mycket mer än renodlade datortillbehör. Företaget säljer i stort sett allt som behövs i ett kontor. Lagerytan på 7 000 m² hanterar 42 000 artiklar som kombineras i många olika ordrar och levereras inom 24 timmar till kunder i Tyskland, Österrike och Schweiz.

soft-carrier har fokuserat på hög kundservice och kontinuerlig optimering av de interna verksamhetsprocesserna, samt användning av modern teknik.  Det har gett företaget hög tillväxt sedan etableringen 1986.

Genom den kraftfulla expansionen och mycket snabba leveranser av artiklar i korrekt ordning och skick, valde företagsledningen att bygga en modern distributionscentral. Det har inneburit att soft-carrier har automatiserat sitt logistiksystem för godsmottagning, lagerhantering, plockning och avsändning.

 

read the full case study >>
(external link)
  
  
Consult TGW Case Study in:
Chinese Danish English French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish Turkish

 

Other Case Study of
TGW
in Swedish: